Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Septembrie - luna Științei/Creației la AO

Descoperă compatibilitatea știință-credință în cadrul Lunii Creaționiste, unică în România!

Preocuparea AOTV pentru creaționism

Am promovat alternativa creaționistă de la început, sub genericul Verdictul științei: Creație!

Noiembrie 2016 - Luna Creationista la Alfa Omega TV

A evoluat universul sau a creat Dumnezeu lumea? A păcătuit știința? Mii sau milioane de ani? Dinozauri în Biblie? Ne tragem din maimuțe? Descrie Big Bang-ul momentul creației? Sunt compatibile creștinismul și știința? Sunt științifice evoluția și ateismul, sau doar o filosofie umană? Descoperă răspunsurile, și argumentele, la aceste întrebări, precum și la multe altele, în cadrul Lunii Creaționiste, noiembrie 2016, la Alfa Omega TV!

Pe tot parcursul lunii noiembrie, pe canalul TV, site-ul si pagina de Facebook Alfa Omega, te invităm să urmărești dovezi științifice uimitoare care atestă actul creației. Știința și credința nu sunt dușmani. Pentru cei ce caută răspunsuri, atât știința, cât și credința sunt căi de cunoaștere a adevărului și confirmă existența lui Dumnezeu!

Alfa Omega TVAflă adevărul despre evoluționism și despre teoria lui Darwin. Descoperă misterele originii universului! Exploreaza întinderea minunată a Cosmosului, a Universului nostru fascinant, cu legile și parametrii săi bine acordați. Cerurile într-adevăr spun slava lui Dumnezeu!

Descopera trasaturile planetei pe care trăim, proiectată perfect pentru a susține viața, si decide daca e intamplare sau creatie. Descifreaza misterul vieții, și modul în care ADN-ul indică spre un design inteligent si un Designer.

Descopera minunățiile biologiei, mecanisme divine ale lumii microscopice, animale si plante extraordinare ce sfidează evoluția, și arată clar imposibilitatea ei! Recunoaște modul în care făptura umană, coroana creației, vorbește despre slava lui Dumnezeu!

Oriunde te uiți, creația dezvăluie atributele lui Dumnezeu, Creatorul. Descoperă un Dumnezeu al minunilor, atotputernic, înțelept și iubitor, care a creat totul și susține totul prin puterea Lui. Ceea ce crezi despre Dumnezeu, cine este Dumnezeu pentru tine, va conta în credința ta practică, în umblarea de zi cu zi. Analizează toate dovezile, și vei vedea că verdictul științei este Creație.

Alfa Omega TVȚi-am pregătit numeroase filme, talk-show-uri și documentare ștințifice captivante ce atestă clar creația și minunile lui Dumnezeu. Urmărește și dezbateri apologetice între teologii și ateii de top, pentru a-ți înțelege și apăra mai bine credința, științific. Și nu rata premierele creaționiste din această perioadă!

Publicăm articole și resurse creaționiste și pe site-ul nostru și Facebook. Descoperă online informatii uimitoare ce-L reveleaza pe Creator. De asemenea, abonează-te sa primești și revista gratuită Alfa Omega TV Magazin, numărul din noiembrie-decembrie 2016 este despre Știință-Creaționism!

Evolutia și ateismul nu sunt atat stiintifice, cat o interpretare filosofica. Te provocam sa intelegi rolul stiintei in dezvoltarea credintei tale! Sa descoperim impreuna minunatele atribute ale lui Dumnezeu, dezvaluite in Creatia Sa!

Verdictul Științei este “Creație”! Care este verdictul tău?

Nu rata Luna Creaționistă, noiembrie 2016, doar la Alfa Omega Tv!

DOC: Grădinarul și furnicile - Luni, 7 noiembrie 2016, ora 19, la Alfa Omega TV

Este relatata povestea crearii omenirii si a salvarii de catre Isus, lumea fiind reprezentata de niste furnici, iar Dumnezeu fiind un gradinar.

DOC: Grădinarul și furnicile - Luni, 7 noiembrie 2016, ora 19, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

DOC: Ce este viața? - Luni, 7 noiembrie 2016, ora 22, la Alfa Omega TV

Ce este viata? Un nume, o calatorie, un examen de admitere, o constientizare a timpului, o optiune? Este un dar de care sa te bucuri sau un blestem pe care trebuie sa il induri? Gaseste raspuns la aceasta intrebare si apoi traieste cu bucurie si scop.

DOC: Ce este viața? - Luni, 7 noiembrie 2016, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

DOC: Designul vieții: zborul - Miercuri, 9 noiembrie 2016, ora 22, la Alfa Omega TV

Alfa Omega TVFilmat în America de Nord, Anglia, Peru, Groenlanda și Antarctica, documentarul explorează misterele și mecanismele anatomiei și a instinctelor păsărilor, pentru a dezvălui modul minunat în care ele au fost create pentru a supraviețui unei vieți trăite printre nori. Acrobații spectaculoase pe cer, rezistența pentru a zbura de la un capăt al pământului la celălalt, strategiile de navigare și supraviețuire ale unora dintre cele mai frumoase creații: păsările. Ele constituie dovezi ale genialității și inteligenței unui Creator.

DOC: Designul vieții: zborul - Miercuri, 9 noiembrie 2016, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

DOC: Călătoriile lui Stevie - Vineri, 11 noiembrie 2016, ora 19, la Alfa Omega TV

Calatoria lui Stevie este o serie de aventuri destinata adolescentilor si preadolescentilor care vor sa exploreze lumea si sa invete despre Dumnezeu.

DOC: Călătoriile lui Stevie - Vineri, 11 noiembrie 2016, ora 19, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Premieră: Lecția de biologie - cu Maria Popa

Alfa Omega TVLecția de biologie este o producție Alfa Omega TV în care profesoara Maria Popa abordează biologia din perspectiva creaționistă. Aceste lecții sunt de 15 minute fiecare și merg in paralel cu manualele creaționiste pentru clasele V-VIII. Temele abordate sunt plantele, lumea animalelor, anatomia umană și ecologia creaționistă.

DOC: Lecția de biologie - premieră Duminică, 13 noiembrie 2016, ora 10, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

 


Afla mai multe: www.alfaomega.tv/creationism

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.