Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Programe despre Israel pe Alfa Omega TV

Pentru cei ce iubesc Israelul și sunt interesați de aspectele ce țin de poporul evreu și de realitățile din Orientul Mijlociu, avem câteva programe mai deosebite pe canalul Alfa Omega TV, vi le recomandăm.

recom israel film speranta

Filme despre Israel și de înțelegere a vremurilor - În luna mai, zilnic, de la ora 21

În toate serile lunii mai, aveți ocazia să descoperiți documentare și filme artistice excepționale despre Israel și de înțelegere a semnelor vremurilor.


recom israel iosua si caleb

Iosua și Caleb raportează! - reportaj - Vineri ora 13:30, reluare sâmbătă ora 16:00

Sunt prezentate mai multe organizații din Israel care, prin misiunea lor, contribuie la împlinirea profețiilor biblice și la un mod de viață mai bun.


recom israel radacini reflectii

Rădăcini și Reflectii - reportaj - Vineri ora 23:00, reluare sâmbătă ora 12:30

Timp de 30 de minute, ai ocazia sa vizitezi tărâmul Bibliei, Israelul secolului 21. Acest ghid TV de călătorie va aduce în casele dumneavoastră dragostea lui Dumnezeu pentru Pământul Sfânt și pentru poporul Lui.

recom israel jd

Jerusalem Dateline - știri din Israel și Orientul Mijlociu - Sâmbătă ora 19:30, reluare duminică ora 16:00

În acest program de știri, corespondentul CBN Chris Mitchell prezintă Ierusalimul ca fiind epicentrul și intersecția dintre lumea spirituală cu lumea politică și lumea supranaturală. Un program despre actualitățile din Israel și Orientul Mijlociu.


recom israel cuvant din ierusalim

Cuvânt din Ierusalim / Israel în prim plan Israel - Joi ora 16:00, reluare sâmbătă ora 13:00

De ce e important Ierusalimul pentru creștini? Însoțiți-ne de-a lungul acestei serii de emisiuni Cuvânt din Ierusalim pentru a descoperi lucruri minunate din Orașul sfânt.
Israel în prim-plan descoperă telespectatorilor diferite perspective cu privire la Israel și poporul evreu, relația dintre creștinism și iudaism și cum aceste lumi sunt chemate la unitate.


recom israel de ce israel

Programe religioase despre Israel

Iubește Israelul - marți ora 19:00, reluare joi ora 12:30

Ospăț cu mană - sâmbătă ora 13:30, reluare luni ora 13:30

De ce Israel? - marți ora 19:30, reluare miercuri ora 13:00

Etichete: israel, jerusalem dateline, stiri, film, documentar, recomandari saptamanale, iosua si caleb raporteaza

stiri din israel ultimele reclama

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.