Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Înregistrările conferinței „Rugăciune pentru Israel” - ediția 2019 - tema „Semnele vremurilor”

Vă punem la dispoziție înregistrările video ale conferinței „Rugăciune pentru Israel”. Cea de-a XII-a ediţie a fost organizată de Alfa Omega TV în parteneriat cu asociaţia internațională Christians for Israel şi Reteaua de Rugăciune pentru Romania. Tema evenimentului găzduit de Biserica Baptistă „Maranata” din Timișoara a fost „Semnele vremurilor”.

Desfaşurată timp de doua zile, conferința a fost structurata pe patru sesiuni susţinute de reverendul Willem J.J. Glashouwer, președintele organizatiei internaţionale Christians for Israel.

In cadrul sesiunilor, Willem Glashouwer a prezentat semnificaţia Israelului şi importanţa oraşului Ierusalim în vremurile din urma, a vorbit despre planurile profetice ale lui Dumnezeu şi semnele din Biblie care indică viitorul pozitiv al istoriei.

În prima sesiune, s-a discutat despre motivul pentru care Israelul este un popor special, despre originea Israelului și despre profețiile cu privire la poporul evreu. Mai apoi, s-a răspuns la întrebarea „Ce este sionismul și care este planul lui Dumnezeu cu Israel?”

În cadrul sesiunii următoare, Willem Glashouwer a vorbit despre faptul că Dumnezeu încă mai are un scop cu poporul evreu, nu doar cu biserica Sa. De asemenea, reverendul a explicat planul diavolului de a distruge Israelul sub orice formă.

A treia sesiune a oferit răspunsuri la întrebarea „Care sunt semnele care prevestesc venirea Domnului?” Willem Glashouwer a vorbit despre profețiile scrise în Biblie cu privire la planul lui Dumnezeu cu poporul evreu. De asemenea, el a menționat câteva dintre minunile pe care Dumnezeu le-a făcut când era pe pământ.

La final, în timpul sesiunii a patra, Willem Glashouwer a expus semnele vremurilor din urmă și frecvența cu care acestea se împlinesc în zilele noastre.

Mai jos găsiți un playlist conținând toate cele patru sesiuni ale conferinței.

stiri din israel ultimele reclama

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.