Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

Fură Israelul apă de la palestinieni?

Israelul se află în fruntea inovațiilor privind dezvoltarea durabilă a apei și e un lider în căutarea soluțiilor regionale complete pentru a administra această resursă vitală, dar insuficientă.

Israelul împarte, nu fură apa. Oferă palestinienilor propria apă în cantități semnificativ mai mari decât au convenit în urma Acordurilor de la Oslo (cu 40 % mai mult în fiecare an între 2009 și 2012). Israelul nu folosește nici apa Cisiordaniei.

Sursele de azi sunt cele folosite înainte de 1967 și coloniile sunt aprovizionate de sistemul național de alimentare cu apă al Israelului. În plus, Israelul a ajutat palestinienii să modernizeze sistemele de aprovizionare cu apă cu 275% și să mărească numărul orașelor palestiniene conectate la apă curentă de la 4 la 309.

Unele comunități palestiniene se confruntă azi cu deficit de apă, dar motivul principal este acela că liderii palestinieni au eșuat să mențină infrastructura de apă în mod corespunzător, nu din pricina Israelului.

Text preluat din broșura „Despre Israel - răspunsuri la întrebări dificile”. Material produs în parteneriat de StandWithUs și Alfa Omega TV. Broșura e gratuită, descarc-o de AICI.

stiri din israel ultimele reclama

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.