Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Adevarul_lui_Dum_4dd10706864e2.jpg
Adevarul lui Dumnezeu despre sexualitate
Pretul de vanzare cu reducere
21,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Desi standardele bisericii in materie de sex sunt mult mai inalte decat ale lumii, ele sunt adesea departe de a fi la inaltimea standardelor lui Dumnezeu. Traim intr-o lume care distorsioneaza conceptul corect de sexualitate.

ADEVARUL LUI DUMNEZEU despre SEXUALITATE

Desi standardele bisericii In materie de sex sunt mult mai Inalte decat ale lumii, ele sunt adesea departe de a fi la inaltimea standardelor lui Dumnezeu. Traim intr-o lume care distorsioneaza conceptul corect de sexualitate. Rezultatul e ca o multitudine de crestini traiesc intr-o stare apasatoare de condamnare sau de zbatere interna din cauza lipsei de cunoastere, a alegerilor gresite din trecut sau a consecintelor provocate de pacatele comise de altii impotriva lor. Forta motrice din spatele manifestarii pacatoase a sexualitatii noastre este cautarea gresita a dragostei si acceptarii.

Autoarea denunta cu genialitate minciunile celui rau, care ne pot face sa cadem prada unor practici sexuale pacatoase si ne furnizeaza o intelegere profunda despre ceea ce inseamna relatiile sexuale dupa voia lui Dumnezeu si care sunt limitele legate de acestea. Sunt mentionate multe forme de comportament sexual, uneori in mod explicit, punandu-ni-se la dispozitie un ghid clar cu privire la fixarea acestor limite si la determinarea consecintelor implicarii in relatii sexuale pacatoase.

Aceasta carte va aduce speranta si restaurare celor ce cauta libertate si ii va ajuta pe cei care doresc sa consilieze oamenii prinsi in capcanele sexualitatii. Cartea de fata face parte din seria žAdevar si libertate, promovata de editura ELPIS, avand la baza binecunoscutele cursuri ale programului de ucenicizare si de consiliere prin rugaƒciune, Ellel Ministries International.

CUPRINS

Capitolul 1 “ Sa discutam despre sex
Capitolul 2 “ De ce sa ne casatorim?
Capitolul 3 “ In afara legamantului
Capitolul 4 “ Lupta cu pacatul sexual
Capitolul 5 “ In pat cu cel rau
Capitolul 6 “Pervertit de cel rau
Capitolul 7 “Singur cu cel rau
Capitolul 8 “Expresia corecta a sexualitatii
Capitolul 9 “ Inselat de inamic
Capitolul 10 “ Pangarit de cel rau
Capitolul 11 “ Sa intoarcem ultima pagina
Anexaƒ “ Intrebari frecvente despre contraceptie

Editura: Editura Elpis

Autor: Jill Southern

Numar de pagini: 120

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.