Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Lasa_L_pe_Dumnez_4dd185aa9163e.jpg
Lasa-L pe Dumnezeu sa judece!
Pretul de vanzare cu reducere
26,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Impactul judecaƒtilor paƒcaƒtoase poate fi extrem de daƒunaƒtor sŸi de puternic. Aceastaƒ carte unicaƒ abordeazaƒ un subiect despre care s-a scris putin, desŸi e unul ata˜t de important sŸi discutat pe larg in Biblie.

Lasa-L pe Dumnezeu sa judece!

Impactul judecatilor pacatoase poate fi extrem de daunator si de puternic. Aceasta carte unica abordeaza un subiect despre care s-a scris putin, desi e unul atat de important si discutat pe larg in Biblie.

Nimic nu cauzeaza mai multa jignire si dezbinare decat o persoana cu un spirit de judecata.

Pentru sanatatea si cresterea Bisericii avem nevoie disperata de invatatura Scripturii cu privire la judecatile pacatoase. Un pas esential pe calea spre libertate si maturitate in Cristos este pocainta de judecatile pacatoase pe care le-am emis impotriva noastra insine, impotriva altora si impotriva lui Dumnezeu si frangerea puterii acestor judecati din vietile noastre.

Judecarea altora este incompatibila cu principiile fundamentale din invatatura lui Cristos si a apostolilor Sai.

Aceasta carte le va fi de folos:

  • Persoanelor care doresc sa-si refaca relatiile afectate de consecintele judecatilor;
  • Celor ce vor sa distinga intre folosirea discernamantului adecvat in relatia cu semenii si asumarea dreptului de a-i judeca;
  • Credinciosilor care doresc sa traiasca pe baza adevarului si sa adopte o pozitie ferma fata de o chestiune particulara, intr-un mod in care sa nu-i žjudece pe altii in sens negativ;
  • Consilierilor si pastorilor care trebuie sa se ocupe de cei ce au emis judecati in trecut si continua s-o faca si in prezent.

Puteti descoperi, spre exemplu, cum pot fi semanate semintele judecatii in viata unui copil;

  • Liderilor implicati in mentorare, care vor sa evite diviziunile produse de judecati;
  • Tuturor celor care doresc sa identifice roadele judecatilor pacatoase.

Am citit mai multe carti si articole pe tema žjudecatilor, dar niciuna nu se compara cu aceasta prezentare concisa, bine documentata si bazata pe Biblie a lui Thomas Sappington. Am fi cu totii mai bine echipati sa slujim si sa grabim inaintarea Imparatiei lui Dumnezeu, daca am pune in practica principiile prezentate in aceasta carte extraordinara.

Pastor Chris Hayward
PRESEDINTE AL CLEANSING STREAM MINISTRIES

CUPRINS

Capitolul 1: Judecati pacatoase in Noul Testament
Capitolul 2: Discernamant dumnezeiesc versus judecati pacatoase
Capitolul 3: Tipuri de judecati pacatoase
Capitolul 4: Cum de oameni evlaviosi emit judecati pacatoase?!
Capitolul 5: Impactul judecatilor pacatoase
Capitolul 6: Cum sa frangem puterea judecatilor pacatoase
Capitolul 7: Eliberati de judecati: marturii din slujire
Judecati smulse din radacina: marturii din slujire

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.