Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Drumul_spre_Rede_4dd17f29e0ce0.jpg
Drumul spre Redemption
Pretul de vanzare cu reducere
15,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

In Las Vegas, Amanda si iubitul ei, Alan au ž'imprumutat' bani de la seful ei, acum au o datorie de 250.000 $ si sunt urmariti de mafie. Ce sa faca acum?

 

Amanda si iubitul ei, Alan, au o datorie de 250 000$ si sunt urmariti de mafie. Ea se gandeste la bunicul ei care o va putea scoate din bucluc. Cu o inima slaba, dar cu o credinta puternica in Dumnezeu, batranul Tucker intuieste planul Amandei si ii propune o afacere. Astfel, iat-o in drum spre Lacul Redemption, o destinatie care nu se gaseste pe harta, alaturi de bunicul ei.

Titlul original: Road to Redemption

Producator: World Wide Pictures (2001)

Genul filmului : comedie

Durata : 90 minute

 

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.