Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Poftele - Marjorie Cole
Pretul de vanzare cu reducere
25,00 lei
Vezi și selecția noastră de cărți electronice (e-books)

Cartea ne oferă o privire biblică, în adâncime, asupra luptei spirituale care se dă în noi și care face ca eliberarea să fie o parte reală a vindecării și restaurării noastre.

POFTELE

De ce fac ceea ce nu vreau sa fac?

Oare echilibrul, auto-controlul, disciplina, dietele sau o măsură mai mare de credință pot controla poftele care par să-mi conducă viața? Cu toții știm ce sunt poftele, indiferent că este vorba despre mâncare, consum de substanțe, relații sau obiceiuri. Pofta se definește ca o dorință puternică de a avea ceva, de a porunci, de a forța, prin înșelăciune. Suntem cu inima împărțită între indulgență de sine și autocontrol și de multe ori ne trăim viața încercând să ne lăsăm de ceva la care aparent nu putem renunța.

Libertatea față de eșecul și disfuncționalitatea induse de dependențe începe din locul cunoașterii adevărului referitor la „cine suntem”. Această carte ne conduce în contextul mai profund al războiului spiritual, dincolo de stratul de suprafață al dependențelor, al strategiilor tipice care presupun „să faci mai mult” și al metodelor de ajutorare personală care presupun să „te străduiești mai tare”. Ea expune minciunile pe care le credem și modul de operare al programării demonice care ne controlează sufletele. Cartea ne oferă o privire biblică, în adâncime, asupra luptei spirituale care se dă în noi și care face ca eliberarea să fie o parte reală a vindecării și restaurării noastre.

Marjorie Cole, fondatoarea Life Recovery, a activat ca învățătoare și consilieră în domeniul consilierii și al vindecării mai mult de 30 de ani. Ea a absolvit masteratul în consiliere psihologică și dependențe chimice. Fiind un învățător excelent al Bibliei și vorbitor în cadrul multor conferințe, ea a călătorit atât pe plan național, cât și internațional și a ajutat mii de oameni să aplice principii scripturale în viața lor, conducându-i la adevăr și la adevărata eliberare în Hristos.

 

Număr de pagini: 215

Cele mai noi produse

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.