Impactul lui Dumnezeu asupra României prin Alfa Omega TV - lLfa Omega în obiectiv, 06 februarie 2020

Adaugat la :  7.02.2020

Dumnezeu se folosește de Alfa Omega TV pentru a atinge și a schimba societatea românească. Află cum.

Unul dintre modurile prin care răspândim Cuvântul lui Dumnezeu e prin susținerea și promovarea evenimentelor creștine, cum e conferința „Pune mâna pe Carte”, organizată de Veritas. Cu această ocazie, vă anunțăm că un nou eveniment „Pune mâna pe Carte” va avea loc vineri, 14 februarie 2020. Tema este „Ajutor! Cred că m-am îndrăgostit”.

FBCAR (Federația Bisericilor Creștine Autonome din România) e un alt eveniment important, care se va desfășura în Alba Iulia, între 20 și 22 februarie.

În plus, ne dorim să încurajăm oamenii să își manifeste credința în viața de zi cu zi, în societate. De aceea avem multe materiale video și text. Pe site v-am pregătit secțiunea „Creștinul și societatea”, unde găsiți resurse despre trăirea creștină la locul de muncă, la școală, în comunitate, în relațiile cu ceilalți. https://alfaomega.tv/crestinulsisocietatea

Cărțile sunt un alt canal de comunicare a adevărurilor spirituale, al căror scop e să ne ajute să ne apropiem mai mult de Domnul. Iată ce cărți vă recomandăm acum:

* „Cum să îți atingi potențialul maxim pentru Dumnezeu”, de Charles Stanley

* Spune-le că îi iubesc”, de Joyce Meyer.

* „Talmidim”, „Haverim”, „Shalom” - trilogie - de Paul Clayton Gibbs,

* „Adevărul de Bază”, de Dale Yarton

* „Creat pentru a influenta”, de William Ford

* „Ekklesi”a, de Ed Silvoso