Și voi veți primi o putere... - CAV LIVE - Joi, 04 Iunie 2020

Adaugat la :  4.06.2020

Ce s-a întâmplat la Rusalii și ce semnificație are pentru noi astăzi? În această emisiune vom discuta despre

lucrarea și persoana Duhului Sfânt. De asemenea, ne vom ruga pentru nevoi speciale și atingerea Duhului Sfânt.

Invitați: Iuliu Centea (Pastor, Biserica Betel, Oradea) și Florin Dan (Pastor, Biserica Râul Iubirii, Ceica - Jud. Bihor)

Emisiunea este transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv.

Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune!

Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Răspundem întrebărilor și ne rugăm pentru cauzele dvs!

Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv