Binecuvântare sau blestem. Tu alegi! - CAV LIVE – 10 octombrie 2019

Adaugat la :  10.10.2019

Observi că în viața ta sau a familiei tale apar în mod repetat anumite probleme? Te confrunți cu stări emoționale inexplicabile? Te invităm să urmărești în direct emisunea Calea Adevărul și Viața în cadrul căreia vom discuta despre puterea cuvântului rostit. Biblia spune că viața și moartea stau în puterea limbii. De aceea, este important să fim conștienți că prin ceea ce vorbim putem să atragem binecuvântarea sau blestemul.

Invitati - pastorii Claudiu Lapadat si Fanel Serban.

Invitați: Claudiu Lăpădat (Pastor, Biserica Sfânta Treime, Timișoara) și Fănel Șerban (Pastor, Biserica Punctul Zero, Brașov)

Emisiunea va fi transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv. Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune! Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Vom răspunde întrebărilor și ne vom ruga pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune