Eşti tu gata să-L întâlneşti pe Domnul? - CAV LIVE – 12 decembrie 2019

Adaugat la :  12.12.2019

Domnul doreşte ca Mireasa Lui să-L întâmpine fără pată şi fără zbârcitură. Această ediție a emisiunii Calea, Adevărul și Viața va aborda aspecte care țin de pregătirea fiecărui creștin pentru a-L întâlni pe Domnul. Câteva din subiectele despre care vom discuta sunt: iertarea, dependențele, influențe generaționale, legături sufletești nedumnezeiești.

Invtati: David Moza (Director, Ellel Ministries România) şi Liviu Neagoe (Pastor, Biserica Baptistă Stânca, Timişoara)

Emisiunea este transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv. Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune! Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Răspundem întrebărilor și ne rugăm pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune