Vreau să fiu vindecat! - CAV LIVE – 12 martie 2020

Adaugat la :  7.08.2020

Cuvântul lui Dumnezeu are puterea de a aduce vindecare în viața ta. În această emisiune vom discuta despre principiile Biblice cu privire la vindecare și modul în care trebuie să ne rugăm pentru a fi vindecați.

Invitat Aurelian Barbu - pastor, Bucuresti

Emisiunea este transmisă în direct pe canalul Alfa Omega TV, pe pagina de Facebook AOTV și pe site-ul alfaomega.tv. Fiți alături de noi, urmăriți emisiunea, trimiteți întrebările dvs. și motivele de rugăciune! Ne puteți scrie și mesaj privat pe Facebook AOTV. Răspundem întrebărilor și ne rugăm pentru cauzele dvs! Tel: 0256.490.637, rugaciune@alfaomega.tv, http://alfaomega.tv/rugaciune