Acoperire spirituală și vulnerabilități Calea, Adevărul și Viața 663, cu David și Mihaela Moza

Adaugat la :  15.09.2020

De ce avem nevoie de acoperire spirituală și ce se întâmplă dacă pierdem această protecție? În emisiunea curentă vorbim despre lucrurile care ne pot face vulnerabili la atacurile celui rău și despre importanța unei trăiri în curăție.

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Așteptăm să ne scrii sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Materiale asemănătoare găsești mereu pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/viata-spirituala

Caută-ne și pe:

Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Site: https://alfaomega.tv/

Canalul de televiziune Alfa Omega (disponibil în aproape toate rețelele de cablu din România)