Cum putem auzi vocea lui Dumnezeu Puterea rugăciunii 9.14, cu Nușa Paul

Adaugat la :  3.07.2020

O componentă esențială a vieții de creștin este cunoașterea profundă a lui Dumnezeu. Pentru a Îi recunoaște vocea, e nevoie să ai o relație cu El. Urmărește emisiunea până la capăt pentru aprofundarea cunoștințelor desre rugăciune.

Nușa Paul este soția pastorului Vali Paul, de la Biserica „Filadelfia”, din Baia Mare.

Poți descărca listele lunare cu punctele de rugăciune de pe site-ul Rețelei de rugăciune pentru România: http://prayernet.ro/rugaciune/.

Urmăresște și pagina de Facebook, vei primi notificări privind chemări la rugăciune, articole despre viața spirituală, știri despre evenimentele din lume, analizate din perspectivă biblică: https://www.facebook.com/pg/reteauaderugaciunepentruromania/posts/?ref=page_internal

Edițiile anterioare, precum și alte resurse te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/romania-puls-spiritual

Canalul TV poate fi vizionat 24/7 și este unul dintre cele mai vizionate de români. Uită-te și tu. Dacă nu ai televizor, ne găsești online: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Vrei să fii parte din lărgirea Împărăției și vestirea întoarcerii Domnului? Lucrează împreună cu noi: https://alfaomega.tv/donatii