Realități și Perspective MAGAZIN 4 august 2020

Adaugat la :  5.08.2020

În cadrul emisiunii REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN veți putea urmări un grupaj de știri realizat de colaboratorii noștri de la studioul din Ierusalim al TV7, un grupaj de informații despre recentele revolte din Ierusalim și Tel Aviv, despre acuzația adusă Uniunii Europene și despre persecuțiile tot mai numeroase ale creștinilor din India.

Tot atunci veți afla că viața lui Jackie din Thailanda a fost schimbată radical, că în Bolivia se reconstruiesc biserici și că Xiong Yan, supraviețuitorul coronavirusului din Wuhan, e hotărât să continue lupta pentru Slava lui Dumnezeu.

În final veți urmări Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, fiți alături de noi marți seara, la orele 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!