Alegeri Seminar Echipa familiei Episodul 14

Adaugat la :  14.09.2020

O familie, un scop????????

„Înainte să mă căsătoresc, nu am avut niciodată grijă de copii mici, nu am schimbat niciun scutec. Când s-a născut fetița noastră Emily, primul copil, doctorii mi-au înmânat-o, iar eu am întins mâna. Voiam să o prind de cap...”

Ascultă tot pentru a afla lecții pe care Phil însuși a trebuit să le învețe despre ce înseamnă să ai o familie. Nu vei regreta.

Îți place? Distribuie videoclipul, să-l vadă și prietenii tăi.

Caută-ne și pe:

Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

Site: https://alfaomega.tv/

YouTube: https://www.youtube.com/user/alfaomegatv

Canalul de televiziune Alfa Omega (disponibil în aproape toate rețelele de cablu din România)

Seminarul e produs de Walk Thru The Bible:

Facebook: Walk Thru the Bible

Twitter: @WalkThruBible