Întrunire la Atlanta împotriva rasismului Știre Mapamon Creștin

Adaugat la :  1.07.2020

Mii de creștini din biserici din Atlanta s-au întrunit în Parcul Olimpic pentru a se opune rasismului și pentru a declara unitatea în biserică indiferent de rasă, clasă, denominație și cultură.

Această întrunire a făcut parte din evenimentul Marșul din Atlanta de Ziua Eliberării, organizat de Mișcarea OneRace. De Ziua Eliberării, afro-americanii celebrează ziua în care s-a abolit sclavia în America. Atunci, trupele unioniste au ajuns în Galveston, Texas și au eliberat ultimii sclavi ținuți în captivitate. Senatorul republican John Cornyn, din Texas a prezentat un decret de lege bipartizan, potrivit căruia Ziua Eliberării să devină o zi de sărbătoare.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 833, difuzată în iulie 2020.

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK @StirileAlfaOmega!

Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri