Ce e o rugăciune de iertare Știre Jerusalem Dateline Alfa Omega TV

Adaugat la :  25.09.2020

Înainte de criza provocată de COVID-19, până la 50 000 de oameni veneau în fiecare seară la Zidul Plângerii în zilele dinaintea sărbătorii Yom Kippur, pentru a spune rugăciuni speciale de iertare. Haideți să vedem cum arată aceste rugăciuni slichot când nu este carantină.

Acesta este un exemplu a ceea ce puteți vedea pe platformele noastre de socializare. Evreii recită rugăciuni speciale slichot din perioada sărbătorii Rosh Hashanah până la Yom Kippur.

Cuvântul slichot înseamnă iertare și se referă la iertarea oferită de Dumnezeu păcătosului care se căiește. Rugăciunile slichot sunt o colecție de rugăciuni evreiești scrise în stil poetic.

În timpul rugăciunilor, liderul cântă câteva versuri, iar adunarea răspunde cântând și strigând la Dumnezeu într-un singur glas sperând că vor fi scriși în cartea vieții.

Rugăciunile sunt recitate în toiul nopții sau dimineața devreme. Domnul, El este Dumnezeu ! Ne reamintește puternic să ne rugăm pentru Israel în această vreme, mai ales că ei trec printr-o nouă carantină impusă.

Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 346, difuzată la Alfa Omega TV în septembrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV