Conflict cu Hezbollah Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  5.08.2020

Armata israeliană este în alertă maximă de-a lungul graniței de nord a Israelului după ce acolo a izbucnit un conflict armat. S-au auzit sunetele exploziilor și ale mitralierelor între Israel și Hezbollah, după ce tensiunile au escaladat. Potrivit Israelului, ciocnirile au început după ce o celulă teroristă a organizației Hezbollah s-a infiltrat la graniță. După acest incident, prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că Israelul monitorizează situația și politica țării, care este evidentă.

Benjamin Netanyahu: În primul rând, nu vom permite Iranului să își întărească poziția din punct de vedere militar la granița noastră cu Siria. În al doilea rând, Libanul și organizația Hezbollah vor fi responsabili pentru orice atac împotriva noastră lansat de pe teritoriul Libanului.

Emily Jones: Potrivit organizației Hezbollah, Israelul a ucis unul dintre luptătorii săi în timpul unui presupus atac aerian care ar fi avut loc recent în Siria și a amenințat Israelul cu represalii.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 838, difuzată în august 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega