Creștinii din Nigeria Știre Alfa Omega Mapamond creștin 845

Adaugat la :  23.09.2020

Statele Unite trebuie să facă mai mult pentru a opri atrocitățile din Nigeria de Nord. La această concluzie a ajuns un activist care a făcut parte dintr-o comisie internațională la o conferință de presă despre Nigeria, desfășurată recent. Steaua fotbalului profesionist, Ben Watson a fost printre cei care au vorbit în cadrul evenimentului. El a cerut administrației Trump să numească un reprezentant special pentru Nigeria, care să conducă o echipă internațională.

Benjamin Watson, fost jucător profesionist de fotbal american: Acestea sunt subiectele asupra cărora ar trebui să ne concentrăm atenția, deși ne aflăm în mijlocul unei campanii prezidențiale. Mă adresez președintelui și îi cer să declare în public că este vorba de un genocid, așa cum a făcut-o și în trecut. Apoi, să se treacă la acțiune. Oamenii îl ascultă. Evrei 13:3 ne reamintește să ne aducem aminte de cei care sunt în lanţuri, chinuiți din cauza credinței lor, ca și cum am suferi cu ei.

Grupurile care militează pentru drepturile omului au etichetat persecuția din Nigeria ca fiind un genocid împotriva creștinilor.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 845, difuzată în septembrie 2020.

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV