Creștinii și știrile Alfa Omega în obiectiv, 17 septembrie 2020

Adaugat la :  16.09.2020

Zilnic suntem asaltați de știri și informații, care mai de care mai alarmiste. Anxietatea dobândește teren în contextul actual, în care suntem suprasaturați de statistici și predicții. Ce e de făcut? Ne ascundem cu capul în nisip sau rămânem receptivi la ce se întâmplă în jurul nostru? Știrile nu au valoare intrinsecă, nu sunt bune sau rele în ele însele, așadar Alfa Omega încearcă să îți prezinte evenimente esențiale din perspectivă creștină. De ce? Fiindcă ne dorim să fii la curent ca să poți analiza lucrurile, întocmai cum Isus îi îndemna pe contemporanii lui să fie atenți la semnele din jur.

Așadar urmărește pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega” pentru a fi informat mereu și pentru a-ți forma o perspectivă creștină asupra mersului lumii.

Intră aici pentru alte știri:

Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

Site: https://alfaomega.tv/stiri

Canalul de televiziune Alfa Omega (disponibil în aproape toate rețelele de cablu din România)

Activitățile Alfa Omega sunt numeroase. Avem chiar și o editură și vrem să îți recomandăm câteva cărți. Dacă preferi formatul electronic, vestea bună e că ai acces acum la e-book-uri marca Alfa Omega: https://alfaomega.tv/librarie/ebooks

Cărțile de care îți spuneam:

- „Autoritatea de a zdrobi vrăjmașul”, de Rebecca Greenwood

- „Bătălii spirituale”, de Kris Valloton

- „Autoritate în rugăciune”, de Dutch Sheets

- „Stăpânind porțile vrăjmașului”, de Cindy Jacobs

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Ne poți scrie sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Edițiile anterioare pot fi consultate aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega

Poți urmări oricând canalul Alfa Omega TV, chiar și dacă nu ai televiziune prin cablu: https://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

Mulțumim că ne ajuți să răspândim Cuvântul Domnului și să vestim venirea Lui: https://alfaomega.tv/proiecte