Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Creștinii sunt persecutați în India Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  5.08.2020

Crește în mod alarmant persecuția creștinilor în India. Organizația The Voice of the Martyrs urmărește evenimentele de acolo. Dan Andors de la Faithwire a stat de vorbă cu reprezentantul asociației, Todd Nettleton despre atrocitățile cele mai recente.

Dan Andors: Todd, ai mai multe informații despre această tendință alarmantă. Te rog să ne dai detalii.

Todd Nettleton: În ultimele două luni au fost uciși cinci creștini în India în cinci state diferite. Nu este vorba doar de o zonă anume. În patru state diferite din India, au fost uciși cinci creștini, patru bărbați și o femeie din cauza credinței lor în Isus Hristos.

Dan Andors: Știm care sunt detaliile legate de moartea lor. Au fost vizați în calitate de creștini. Ce știm legat de moartea acestor oameni?

Todd Nettleton: Una dintre persoanele ucise a fost un bărbat pe nume Samara, un adolescent, nu împlinise nici măcar vârsta de 20 de ani. El a făcut parte din una dntre cele trei familii care s-au întors la Hristos în satul lor în 2017. Un pastor și un întemeietor de biserici a avut posibilitatea de a vizita satul. El a avut posibilitatea de a împărtăși credința creștină. Familia lui Samara și încă două familii s-au întors la Hristos. Acest fapt i-a supărat pe liderii satului. Cine este acest pastor? Au spus că el a mers acolo ca să le creeze probleme, întorcând oamenii la Isus Hristos. Ei au persecutat pastorul. Astfel, el nu s-a mai putut întoarce în sat. Nu a putut intra în sat în siguranță. Samara, repet, un adolescent, a luat atitudine și a preluat conducerea familiilor creștine din sat. El le-a spus că se pot întruni, că el le poate citi Scriptura, pot discuta despre cele citite din Biblie. El a devenit pastroul laic al acestei biserici mici din sat. Trei ani mai târziu, persecuția a continuat. La începutul lunii iunie, bărbați, hinduși radicali, au mers seara la casa în care a locuit Samara, au bătut la ușă spunându-i că vor să-l întâlnească și să meargă cu ei. L-au luat pe Samara și pe încă doi tineri în pădure. Ceilalți doi tineri au înțeles că aceasta nu era o întrevedere ci un atac și au fugit. Samara a rămas și a fost ucis. Trupul său neînsuflețit a fost găsit în ziua următoare. Aceasta este una dintre întâmplări. Repet, mă inspiră acest tânăr, acest adolescent care era creștin doar de trei ani. El nu a studiat la seminar, nu a umblat mult cu Hristos pentru a-l pregăti pentru această jertfă supremă. Totuși, el a fost dispus să devină un lider atunci când nimeni altcineva nu a făcut-o și a fost dispus să își dea viața pentru Hristos în luna iunie.Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 838, difuzată în august 2020.Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.