Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

De ce să te îmbarci în trenul păcii Știre Jerusalem DateLine Alfa Omega TV

Adaugat la :  25.09.2020

Israelienii au primit de bine acordurile de pace spunând că abia așteaptă să viziteze statele din Golf. Steagul SUA, al Israelului, al EAU și al Bahrainului au fost proiectate pe zidurile Orașului Vechi din Ierusalim, în timp ce liderii semnau acordul de pace la Washington.

La recepția pentru diplomați, președintele Israelului, Reuven Rivlin, a mulțumit liderilor statelor din Golf pentru curajul lor și i-a invitat la Ierusalim.

Acesta este un adevărat exemplu de înlăturare a barierelor și a dezbinării.

Rivlin mai spunea că împreună ar putea conduce Orientul Mijlociu pe o nouă cale a speranței, păcii, toleranței și cooperării.

Reuven Rivlin, președintele Israelului: Sper că mult mai multe națiuni arabe și musulmane vor urma exemplul vostru și că vom vedea o nouă eră de pace între națiuni, de la popor la popor, de la pace la pace. Sper și eu că acest spirit de cooperare ne va ajuta să construim încredere pe viitor cu vecinii noștri palestinieni. Situația nu arată promițător. În timpul discursului ministrului de externe al EAU, rachete lansate din Gaza au căzut în orașele din sudul Israelului, Ascalon și Asdod. O rachetă a căzut în centrul comercial din Asdod, rănind trei israelieni. Teroriștii au continuat să lanseze rachete spre Israel, unele fiind interceptate de sistemul Iron Dome. Ca ripostă, avioanele IDF au lovit obiective ale Hamas din Gaza. Hamas spunea că acordul de pace dăunează securității naționale arabe și că va genera dezacorduri în regiune. Între timp, israelienii din piața deschisă din Ierusalim spuneau pentru CBN că au fost și precauți și entuziasmați cu privire la acordurile de pace. Este foarte bine ! Arabii și evreii, musulmanii și evreii, toți conectați împreună, încearcă să facă această lume un loc mai bun. Este într-un ceas bun, fiindcă economia Israelului a scăzut mult și ei ne pot ajuta. Unul din mistere a fost legat de ceea ce a acceptat premierul Netanyahu în privința extinderii suveranității israeliene asupra Iudeei și Samariei biblice. E bine că nu ne cer să oprim dezvoltarea așezărilor și nu pun presiuni pe premier să facă tot felul de concesii cu așezările, altfel ar fi fost un acord inutil. Mulți spun că își doreau să viziteze statele din Golf și abia așteaptă lucrurile bune ce vor urma. Următoarea stație este la Abu Dhabi. Pentru mine, primul zbor, Dubai. Israelienii vor putea zbura la Dubai fără să aibă nevoie de un al doilea pașaport. Și mai important însă, cred că este sentimentul general că pacea este inevitabilă în regiune și că toți cei interesați de progresul țărilor și societăților lor trebuie să se îmbarce în trenul de pace.


Știre difuzată în cadrul emisiunii „Jerusalem DateLine” 346, difuzată la Alfa Omega TV în septembrie 2020. Click pentru alte știri și reportaje creștine: https://alfaomega.tv/stiri


Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega


Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe YouTube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.