Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Interviu cu Chuck Holton despre protestele violente din SUA Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  5.08.2020

Chuck Holton, colaborator CBN a filmat materialul precedent. Pe el l-ați auzit în acel video. El a fost cel care l-a confruntat pe acel protestatar. Chuck a oferit amănunte în dialogul pe care l-a purtat cu Wendy Griffith.

Wendy Griffith: Chuck, ce ne poți spune despre incident? De ce l-au hărțuit pe acel predicator pe stradă?

Chuck Holton: Aceasta este fosta zonă CHAZ din centrul orașului Seattleși nu este un loc unde creștinii sunt bineveniți. Este asemenea cartierului Haight-Ashbury din San Francisco. Aici se află toate barurile homosexualilor. Însă a avut loc un protest și acest bărbat se afla pe o stradă lăturalnică. El nu a avut nicio legătură cu protestul. Se plimba pe strada pietonală și predica. Iată ce este interesant. Acea fată a spus de mai multe ori: ”Te rog să ne lași în pace.” Însă ei au venit de la protest și au mers pe acea stradă ca să îl găsească pe acel predicator pentru a-l hărțui. El fusese deja hărțuit destul de mult. Ați văzut că spatele lui era umed. Au aruncat băutură pe el înainte să încep să filmez. L-au căutat pentru a-l hărțui.

Wendy Griffith: Da, este ineresant. Chuck, te-ai aflat printre protestatari în Portland și în Seattle. Ai văzut sau ai auzit că ar fi avut o atitudine împotriva lui Dumnezeu sau împotriva creștinilor?

Chuck Holton: Absolut. În Portland mi s-a spus că creștinismul este o religie a supremației albilor. Totul este rasist. Ei au spus că religia este rasistă. Asta ar fi fost ceva nou pentru Mântuitorul nostru, care este din Orientul Mijlociu. Nu are neapărat sens, însă în acest punct, acești oameni depășesc limitele ironiei. Ei spun că protestează pentru justiție, dar nu este chiar așa. Eu spun că cer oprirea finanțării poliției, însă ei vor să preia locul poliției, nu să scape de poliție. Ei spun că vor dreptate pentru moartea lui George Floyd , dar ei vor să preia controlul. Ei vor să fie ca polițiștii care l-au ucis pe George Floyd . Ei au spus acest lucru foarte clar în timpul acelei săptămâni pe care am petrecut-o acolo.

Wendy Griffith: Acel predicator de pe stradă a dat dovadă de mult curaj. El și-a păstrat calmul, deși era înconjurat de oameni care l-au hărțuit. Ai mai văzut alți creștini care să predice pe stradă în timpul protestului? Ar trebui creștinii să predice în timpul protestelor?

Chuck Holton: Am vorbit cu un pastor baptist care a mers acolo și care mi-a spus că nu s-a dus să predice. El a mers să îi asculte și să intermedieze, deoarece distanța între cele două părți este foarte mare. El a reușit să aibă niște conversații semnificative cu oamenii. În afară de el, singurii oameni religioși au fost un cuplu de lesbiene unitariene. Nu știu exact cum se numesc, pastori sau altceva. Dar nu am văzut pe alții.


Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 838, difuzată în august 2020.


Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.