La curent cu Orientul Mijlociu Știri de la televiziunea TV7, 11 august 2020

Adaugat la :  11.08.2020

Transmitem emisiuneaTV7 Israel News din Ierusalim. Iată care sunt știrile zilei ! Tensiunile pe frontul sudic al Israelului cu Fâșia Gaza, controlată de Hamas, par să se intensifice. Premierul supleant al Israelului și ministrul apărării, Benny Gantz, avertizează că explozia devastatoare din Beirut s-ar putea repeta, având în vedere mișcarea Hezbollah și stocarea sistematică de rachete în zonele locuite de civili. Guvernul libanez dominat de Hezbollah este ferm în poziția sa de a menține investigația pe plan intern a exploziei de la Beirut, cu asistență externă limitată.

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Grupaj de știri difuzat inițial în 11 august 2020, realizat de TV7.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/