La curent cu Orientul Mijlociu Știri de la televiziunea TV7, 15 septembrie 2020

Adaugat la :  15.09.2020

Așa-numitul Cabinet coronavirus al Israelului a aprobat carantina la nivel național pentru viitoarea perioadă de vacanță evreiască.

Regatul Bahrain s-a alăturat oficial vecinului său arab din golf, Emiratele Arabe Unite, anunțând intenția sa de a-și normaliza relațiile bilaterale cu statul Israel.

Statele Unite își exprimă profunda îngrijorare față de comportamentul Turciei în estul Mediteranei.

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Grupaj de știri difuzat inițial în 14 septembrie 2020, realizat de TV7.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/