La curent cu Orientul Mijlociu Știri de la televiziunea TV7, 4 august 2020

Adaugat la :  4.08.2020

Transmitem emisiunea TV7 Israel News din Ierusalim.

Iată care sunt știrile zilei!

Tensiunile de-a lungul frontierei nordice a Israelului s-au reaprins târziu aseară, când o celulă militară siriană a fost detectată plantând dispozitive explozive în apropierea barierei de securitate israeliană.

Islamiștii palestinieni au lansat aseară o rachetă din Fâșia Gaza către comunitățile din sudul Israelului, fapt ce a atras după sine represalii israeliene împotriva instalațiilor Hamas.

Aproximativ 10 000 de israelieni demonstrează în fața reședinței prim-ministrului Beniamin Netanyahu în legătură cu eșecul perceput din partea guvernului de a face față crizei COVID-19.

Aici găsești știrile de la TV7 (sub denumirea „La curent cu Orientul Mijlociu) și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-despre-israel

Grupaj de știri difuzat inițial în 28 iulie 2020, realizat de TV7.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/