O zi de post și rugăciune pentru România Știre Alfa Omega Mapamond creștin 845

Adaugat la :  24.09.2020

Credincioșii români sunt chemați la o zi de post și rugăciune pentru România, în data de 26 septembrie. Apelul este făcut de Rețeaua de rugăciune pentru România și Alfa Omega TV. Românii se pot ruga pentru alegerile locale, pentru protecția, pacea și stabilitatea țării, pentru trezire spirituală în România.

Urmărește tot reportajul pentru a afla mai multe.

Distribuie clipul dacă ți-a plăcut.

Pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

Reportajul face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 845, difuzată în septembrie 2020.

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV