Predicatorul de pe stradă din Seattle Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  5.08.2020

Unii protestatari din Seattle, Washington nu au fost interesați de mesajul Evangheliei. Urmăriți modul în care au hărțuit un predicator de pe stradă, până când cineva a intervenit.

Predicator de pe stradă: Dacă vreți ca lumea să fie un loc mai bun, atunci începeți cu voi înșivă. Predați-vă viața lui Isus.

Protestatară: Nu ești cu noi. Te rog să ne lași în pace! Te rog să ne lași în pace! Te rog să ne lași în pace! Nu ne mai urmări!

Predicator de stradă: Nu vă urmăresc. Voi mă urmăriți pe mine.

Protestatar: Pleacă! Pleacă!

Predicator: Isus Hristos este Calea, Adevărul și Viața. Numai prin El puteți ajunge în cer. Prin sângele Său vărsat. Aveți nevoie de Isus. Isus a spus că dacă nu sunteți născuți din nou…

Protestatar: Pleacă!

Predicator: Nu veți vedea împărăția lui Dumnezeu.

Protestatar: Pleacă!

Chuck Holton: Care este scopul tău?

Protestatar: Ce?

Chuck Holton: Mă întreb oare care este scopul tău?

Protestatar: Să cinstesc faptul că sunt aici, iar el se amestecă.

Chuck Holton: Te referi la Primul Amendament, la dreptul de a protesta. Despre asta vorbești?

Protestatar: De la care biserică ești?

Chuck Holton: Eu nu locuiesc aici. Nici nu sunt din această țară. Mă întreb dacă dacă despre asta vorbești?

Protestatar: Duminică la biserică…

Chuck Holton: Asta spune Primul Amendament? Îți dă dreptul să îi spui ce să facă sau îți dă dreptul să spui ce ai de spus? Mă întreb, mă întreb dacă îmi poți explica asta. Atâta tot.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 838, difuzată în august 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega