Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Puterea dragostei Știre Alfa Omega Mapamond creștin 845

Adaugat la :  23.09.2020

Tulburări rasiale, pandemia cauzată de noul coronavirus, o economie în prăbușire. Acestea sunt doar câteva probleme serioase care paralizează America în prezent. Din acest motiv, creștinii se vor întruni în curând în Washington D.C. pentru două evenimente de rugăciune de proporții, ca să îi ceară lui Dumnezeu timp mai mult pentru țară, pentru a se pocăi și pentru a se întoarce la El. Paul Stand de la CBN vine cu mai multe detalii.


Paul Strand, reporter: Evanghelistul Franklin Graham și scriitorul profetic Jonathan Cahn spun că Dumnezeu i-a îndrumat, în mod separat, pentru a chema oamenii să participe la întruniri de proporții, în 26 septembie, în fața Casei Albe. Jonathan Cahn nu crede că este o coincidență.


Jonathan Cahn, „The Harbinger II”, autor: Dumnezeu face ca toate lucrurile să conveargă atunci, așa de importantă este această zi.


Jonathan Cahn: Acest eveniment va avea loc nu doar cu 40 de zile înainte de alegerile prezidențiale, dar și la a 400-a aniversare a venirii corăbiei Mayflower în zilele în care s-a fondat America și a fost dedicată lui Dumnezeu.


Paul Strand: El insistă că țara trebuie să se pocăiască și să se întoarcă la acea dedicare sau se va întâmpla altceva.


Jonathan Cahn: Sunt de părere că America se îndreaptă spre o calamitate dacă va continua pe cont propriu. Vedem primele semne de avertizare în jurul nostru. Putem avea o pierdere economică totală. Am văzut deja începuturile. America este divizată, este împărțită. Va urma persecutarea poporului lui Dumnezeu. Poate însemna sfârșitul libertății religioase.


Franklin Graham, Headin Up Prayer March: Venim să ne rugăm și le cer oamenilor să ni se alăture.


Franklin Graham: Să umplem acest oraș cu oameni care sunt dispuși să se roage pentru această țară, pentru acest președinte, să se roage pentru toți liderii noștri, pentru democrați și pentru republicani.


Paul Strand: The Return va merge de la ora 9 dimineața la 9 seara, pe câteva străzi în acea direcție și spre Capitoliu. La prânz, marșul de rugăciune al lui Graham va pleca de la Monumentul lui Lincoln și se va îndrepta, rugând-se, până la Monumentul celui de-Al Doilea Război Mondial, apoi la Monumentul lui Washington, la Muzeul Național al Istoriei și al Culturii Afro-americane și, în cele din urmă, la Capitoliu. Iată invitația lui Graham pentru data de 26 septembire.


Franklin Graham: Mă aflu la Capitoliu. Această țară are probleme serioase. Singura speranță pentru America este Dumnezeu. Rugăciunea este arma noastră cea mai importantă. Ne permite să mergem direct la Regele Regilor, să stăm în fața scaunului de domnie al harului și să ne adresăm cererile direct lui Dumnezeu.


Jonathan Cahn: Va avea loc ceva măreț și spiritual în acea zi, în acel loc.


Paul Strand: De fapt, potrivit lui Cahn, Dumnezeu i-a spus cu luni în urmă să organizeze această întrunire sacră numită ”The Return” în data de 26 septembrie. El tocmai a aflat că este o zi de Sabat și, potrivit calendarului evreiesc sacru, se numește Shuvah.


Jonathan Cahn: Shuvah în limba ebraică se numește ”The Rerutn”, adică „întoarcerea”. Este ziua întoarcerii, potrivit Bibliei, în special întoarcerea oamenilor la Dumnezeu pentru a se pocăi.


Paul Strand: El nu a știut până recent că textul din Scriptură care se citește în sinagogile din toată țara în acea zi sunt cuvintele speciale din Ioel 2.


Jonathan Cahn: Versetul spune: „Vestiţi un post, chemaţi o adunare de sărbătoare” pentru a se pocăi în fața Domnului. Nu am știut asta. Este clar că e de la Dumnezeu.


Paul Strand: Pocăiți-vă și întoarceți-vă. Graham mai spune „fiți îndrăzneți”.


Franklin Graham: Să nu încercăm să fim corecți din punct de vedere politic. Să luăm atitudine cu privire la voia lui Dumnezeu pentru noi. Să nu ne temem. Trebuie să luăm atitudine în această țară.


Paul Strand: Potrivit lui Cahn, acele întruniri vor respecta măsurile de prevenție a infectării cu noul coronavirus. Dacă vă faceți griji în această privință sau alte motive vă țin departe de Washingron D.C., Cahn spune că puteți să paticipați la întrunire.


Jonathan Cahn: Toți cei care pot veni, să vină. Vom transmite evenimentele în direct. Indiferent unde vă aflați, dacă nu puteți veni, sunteți acasă cu familia, în biserică, vă puteți organiza propriul eveniment, nu contează. Septembire, o zi națională de rugăciune și pocăință în fața Domnului pentru păcatele noastre și pentru a mijloci pentru America, iar Dumnezeu ne va asculta rugăciunile.


Paul Strand: Potrivit lui Graham, acum 100 de ani, pastorii și bisericile lor au fost lideri politici în comunitățile din America. El spune că a venit vremea ca poporul lui Dumnezeu să se întoarcă într-o astfel de poziție de influență crucială în țară.

Pe site-ul nostru publicăm mereu știri, articole, reportaje din lumea creștină și nu numai: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega! https://facebook.com/StirileAlfaOmega

MC845

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.