Situația din Beirut Știre Jerusalem Dateline

Adaugat la :  14.08.2020

Explozia a lăsat locuitorii din Beirut devastați și în stare de șoc. Nuna Matar de la Trimphant Mercy ne descrie situația din oraș: „Oamenii sunt disperați, nu mai au speranță, simt că li s-a furat totul, toate lucrurile pentru care au lucrat o viață întreagă. În exterior ei încearcă să nege, să pretindă că nu s-a întâmplat nimic grav, dar știu că înlăuntrul lor sunt complet traumatizați. Noi, cei de la Trimuphant Mercy, încercăm să îi ajutăm cum putem, chiar dacă ar fi doar să îndepărtăm molozul. Suntem aici să facem o diferență.”

Material difuzat în cadrul emisiunii „Jerusalem Dateline” 340, în august 2020. Alte știri reportaje și creștine: https://alfaomega.tv/stiri/stiri-desp...

Urmărește acum cele mai noi știri și reportaje creștine accesând pe pagina noastră de facebook: @StirileAlfaOmega!