Un episcop a fost dat dispărut Știre Mapamond Creștin

Adaugat la :  5.08.2020

Cazul episcopului chinez care a fost trimis la închisoare de guvernul comunist din China pentru mai multe decenii a ajuns în atenția Congresului din Statele Unite. Episcopul James Su Zhimin a petrecut 40 de ani în închisoare deoarece a refuzat să se supună guvernului chinez. Însă episcopul, care ar avea 88 de ani nu a mai fost văzut de ani de zile și există această temere potrivit căreia el nu ar mai fi în viață. Membru al Congresului american, Chris Smith, a vorbit despre întâlnirea sa cu epsicopul Su, care a avut loc cu mulți ani în urmă.

Chris Smith: Episcopul Su a vorbit cu delegația mea după ce a ținut predica într-un apartament mic pentru persecutorii săi. El s-a rugat mai ales pentru conducerea Partidului Comunist din China care este nemiloasă și induce lumea în eroare.

Guvernul chinez vrea să-l înlocuiască pe episcopul Su cu un alt episcop care aparține unei biserici controlate de stat.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 838, difuzată în august 2020.

Alte știri aici: https://alfaomega.tv/stiri

Urmărește noua pagină de Facebook Știrile Alfa Omega: https://facebook.com/StirileAlfaOmega