Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

O „fereastră” pentru Evanghelie. Noul guvern al Sudanului pornește spre democrație | AO NEWS

Pentru o periodă lungă de timp, creștinii din Sudan au îndurat persecuții din partea islamiștilor care le-au distrus bisericile și i-au prigonit. O lovitură militară de stat a adus schimbări în 2019, o dată cu îndepărtarea dictatorului Omar al-Bashir, rezultând într-un angajament de tranziție a țării către democrație și alegeri libere.

Citeste mai departe

Țările străine finanțează apărarea juridică pentru demonstranții anti-Netanyahu | AO NEWS

Câteva țări străine finanțează cheltuielile de judecată pentru protestatarii violenți anti-Netanyahu, arestați în fața reședinței primului ministru de pe strada Balfour din Ierusalim, a dezvăluit comisia din Knesset pentru lupta împotriva delegitimizării și antisemitismului, fără a oferii numele acestor țări, citează TPS.

Citeste mai departe

AO NEWS | 25 septembrie 2020

Israel se alătură Forumului Mediteranean de est al Gazului și vinde gaze în valoare de 30 de miliarde dolari în Egipt și Iordania, țări străine finanțează apărarea juridică pentru demonstranții anti-Netanyahu, în Sudan se deschide o „ferestră” ăentur Evanghelie, în timp ce noul guvern se îndepărtează de islam și pornește spre democrație, iar un evadat din Coreea de Sud spune că „națiunea se confruntă cu epidemie Covid, criză economică și foamete”.

Citeste mai departe

Creștinii din Nigeria | Știre Alfa Omega | Mapamond creștin 845

Statele Unite trebuie să facă mai mult pentru a opri atrocitățile din Nigeria de Nord. La această concluzie a ajuns un activist care a făcut parte dintr-o comisie internațională la o conferință de presă despre Nigeria, desfășurată recent. Steaua fotbalului profesionist, Ben Watson a fost printre cei care au vorbit în cadrul evenimentului. El a cerut administrației Trump să numească un reprezentant special pentru Nigeria, care să conducă o echipă internațională.

Citeste mai departe

Un val de botezuri în California | Știre Alfa Omega | Mapamond creștin 845

O biserică din California a botezat recent aproape 1.000 de oameni. Calvary Chapel din Chino Hills a ținut o slujbă în aer liber la Corona Del Mare State Beach în Newport Beach California. Liderul bisericii a spus că numărul obișnuit al celor care sunt botezați este de 300, însă au apărut de trei ori mai mulți oameni. Având în vedere alte evenenimente evanghelice din această vară, potrivit lui Gina Gleason, California trece printr-o trezire spirituală.

Citeste mai departe

Rugăciune în parc | Știre Alfa Omega | Mapamond creștin 845

Încă de la alegerile prezidențiale americane din 2016, un grup de rugăciune a organizat întruniri online și față-n față în întreaga țară. În prezent, grupul strategic de chemare la rugăciune națională neîntreruptă s-a oprit în fața Casei Albe pentru următoarele 50 de zile, care durează până la alegerile din 2020. Ei numesc această perioadă „50 de zile de binecuvântare”.

Citeste mai departe

Puterea dragostei | Știre Alfa Omega | Mapamond creștin 845

Tulburări rasiale, pandemia cauzată de noul coronavirus, o economie în prăbușire. Acestea sunt doar câteva probleme serioase care paralizează America în prezent. Din acest motiv, creștinii se vor întruni în curând în Washington D.C. pentru două evenimente de rugăciune de proporții, ca să îi ceară lui Dumnezeu timp mai mult pentru țară, pentru a se pocăi și pentru a se întoarce la El. Paul Stand de la CBN vine cu mai multe detalii.

Citeste mai departe

Legea împotriva misionarilor în Rusia | Știre Alfa Omega | Mapamond creștin 845

În ultimii ani, Rusia a persecutat numeroase persoane pentru practicarea credinței, potrivit așa-numitei Legi anti-misionare care a fost votată în 2015. Acest fapt i-a determinat pe apărătorii drepturilor omului să tragă un semnal de alarmă în privința Rusiei și a altor țări din blocul sovietic. Recent, Geroge Thomas de la CBN a stat de vorbă cu un membru al Alianței Internaționale pentru Libertatea Religioasă despre această tendiță îngrijorătoare.

Citeste mai departe

Creștini atacați în Etiopia | Știre Alfa Omega | Mapamond creștin 845

Sute de oameni au fost uciși în Etiopia de către musulmanii radicali prin atacuri bine coordonate ce vizau case creștine, începând cu luna iunie. Acest lucru este relatat într-un raport efectuat de Barnabas Fund Atacurile au avut loc în regiunea Oromo din țara africană. Extremiștii au avut asupra lor arme de foc, macete, spade și sulițe. Relatările din media etiopiană confirmă rapoartele efectuate de Barnabas Fund. Actele violente au ca scop atât epurarea etnică, cât și cea religioasă. Însă situația este complicată și se pare că și partea politică este implicată. Se spune că unii dintre atacatori au fost ajutați de autoritățile locale.

Citeste mai departe

Creștinii persecutați în Emiratele Arabe Unite și Bahrain | Știre Alfa Omega | Mapamond creștin 845

În Emiratele Arabe Unite și Bahrain majoritatea populației este musulmană, iar oamenii de alte credințe nu au parte de aceleași drepturi. Organizația The Voice of the Martyrs susține creștinii persecutați din întreaga lume. În cadrul emsiunii sale ”Global Lane”, Gary Lane de la CBN a stat de vorbă cu reprezentantul asociației, Todd Nettleton despre modul în care sunt tratați creștinii în acele țări.

Citeste mai departe

Un acord de pace istoric | Știre Alfa Omega | Mapamond creștin 845

Un acord de o importanță istorică ar putea aduce un nou val de pace în Orientul Mijlociu. Emiratele Arabe Unite și Bahrain au semnat un tratat de pace istoric. Președintele Donald Trump a intermediat încheierea acestui acord de pace și, potrivit președintelui, mai multe țări arabe se vor în alătura acestui cerc de pace. Corespondentul CBN la Casa Albă, Ben Kennedy vine cu mai multe detalii.

Citeste mai departe

AO NEWS | 23 septembrie 2020

În urma eșecului diplomatic, Autoritatea Palestiniană renunță la președinția Consiliului Ligii Arabe, populația Israelului crește la 9,25 milioane, Guvernul Chinei pretinde loialitate absolută din partea profesorilor, fără simpatii pentru democrație, religie sau dizidență, și sănătatea locuitorilor din Sudanul de Sud se îmbunătățește. Ascultă tot grupajul de știri pentru a afla detalii intrigante despre subiectele enumerate.

Citeste mai departe

În ajunul anului nou evreiesc populația Israelului crește la 9,25 milioane | Știre AO NEWS

Biroului Central al Statisticilor din Israel, C.B.S., anunță că populația Israelului a depășit 9,25 milioane de locuitori. Raportul anual a fost publicat în ajunul sărbătorii Rosh Hashanah, Anul Nou Evreiesc, și arată că numărul evreilor a crescut cu 150.000 în ultimul an. Populația a crescut cu 1,6% în ultimele 12 luni, o rată de creștere puțin mai mică decât în anii precedenți, citează TPS sursa guvernamentală.

Citeste mai departe

În urma eșecului diplomatic, Autoritatea Palestiniană renunță la președinția Consiliului Ligii Arabe | Știre AO NEWS

Autoritatea Palestiniană a decis să renunțe la dreptul său de a prezida Consiliul Ligii Arabe în sesiunea actuală, a anunțat cu puțin timp în urmă ministrul de externe Riyad Malki, aparent în semn de protest față de comportamentul Ligii în fața normalizării legăturilor dintre Israel și Emiratele Arabe Unite împreună cu Bahrain. Cu toate acestea, Autoritatea Palestiniană nu a continuat cu amenințările sale de a părăsi Liga Arabă cu totul, informează TPS.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.