Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Botez pe străzi Știre Mapamond Creștin

În ciuda morții lui George Floyd, Dumnezeu lucrează. În Minneapolis, în apropierea locului unde a murit George Floyd, s-au adunat sute de oameni pe străzi pentru a-L cinsti pe Dumnezeu prin închinare, evanghelizare și botez.

Joel Bomberger, un predicator la Circuit Riders a făcut publică o imagine cu un botez care a avut loc pe stradă în timp ce trecătorii îi încurajau. Potrivit lui Bomberger, o echipă de la Circuit Riders a mers la Minneapolis pentru a predica în aer liber în intersecția unde a fost ucis George Floyd. El a spus că a predicat în fața a mii de oameni. La Evanghelie au răspuns cu sutele în timp ce zeci de oameni erau vindecați, umpluți de speranță, au fost schimbați, născuți din nou prin puterea lui Isus Hristos.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 831, difuzată în iunie 2020.

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK @StirileAlfaOmega!

Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.