Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

Activiștii de stânga vandalizează statui și monumente istorice | AO NEWS

Unele dintre protestele din S.U.A împotriva nedreptății rasiale au degenerat în profanarea și chiar distrugerea unor statui sau a monumentelor istorice. Aceste atacuri împotriva unor figuri istorice nu par să aibă sens, precum cea a aboliționistului și filantropului din Philadelphia, Matthias Baldwin.

Aceste acțiuni par să implice un anumit grup care vrea să șteargă figuri reprezentative din istoria americană. Protestatarii au distrus statuia, au acoperit-o cu vopsea și au scris cuvântul „colonizator” pe piedestalul sculpturii.

Un alt exemplu este statuia celui de-al 16-lea președinte. Abraham Lincoln este înfățisat stând lângă un sclav negru care este fără cămașă și așezat jos pe un genunchi. Una dintre mâinile lui Lincoln este întinsă asupra bărbatului, ca și cum l-ar fi mișcat să se ridice. Cătușele bărbatului sunt rupte. În cealaltă mână a președintelui este o copie a Proclamației de emancipare - documentul care a oferit în final tuturor sclavilor din SUA libertatea lor la sfârșitul războiului civil. Precizăm că acest monument a fost finanțat în mod exclusiv de către foști sclavi, eliberați mai apoi și a fost un omagiu adus de ei lui Lincoln.

Dar pentru activiștii violenți de pe străzile din America toate acestea nu mai înseamnă nimic. Aceste actiuni sunt absurde, fară sens logic și lipsite de bun simț.

Sursă: CBN

Etichete: sua, proteste, America

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.