Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

galerie home devotional

A luat naștere o mișcare de trezire spirituală în locul unde a fost ucis George Floyd

În urma morții lui George Floyd, Dumnezeu lucrează în Minneapolis. Creștini și oameni de orice credință, și chiar atei, se întrunesc în spiritul dragostei, al pocăinței și al unității. Charlene Aaron de la CBN vine cu detalii.

Charlene Aaron: Oamenii se închină în locul în care cândva au avut loc proteste și a fost haos în urma morții lui George Floyd. Credincioși din toate categoriile sociale și de toate rasele s-au întrunit la locul de comemorare, unde se roagă și se închină împreună. Această mișcare a fost fondată de dr. Charles Karuku și pastor Lindsey Karuku.

dr. Charles Karuku: Am știut că în ziua Cincizecimii trebuie să fim în acel loc unde George Floyd a fost ucis. Am știut că trebuie să mergem să proclamăm Numele lui Isus Hristos acolo.

Charlene Aaron: La emisiunea ”Prayerlink” a canalului de televiciune CBN, cuplul a spus că a simțit obligația de a fi catalizatorii vindecării inter-rasiale.

Lindsey Karuku: Domnește pacea în locul unde se află memorialul lui George Floyd, un loc sacru și sfânt. Oamenii se închină, sunt mântuiți și au loc reconcilieri între oameni de diferite rase.

Charlene Aaron: De asemenea, au loc miracole și botezuri.

dr. Charles Karuku: A venit un om care a luptat în armată. El și-a pierdut auzul la una dintre urechi cu 15 ani în urmă. Dumnezeu i-a vindecat urechea bolnavă. Au venit oameni care au spus că vor să se sinucidă și ne-au rugat să îi ajutăm. Ei au fost izbăviți. I-am botezat în apă. Oamenii au fost mântuiți. Ei și-au predat inima lui Hristos. Mulți s-au îmbrățișat. Au plâns. A avut loc o reconciliere și o vindecare inter-rasială.

Charlene Aaron: Mai bine de 50 de biserici și misiuni din regiune și-au adus aportul la această lucrare de evanghelizare.

Știrea face parte din emisiunea „Mapamond creștin” 832, difuzată în iunie 2020.

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele știri și reportaje creștine, urmărește noua pagină de FACEBOOK @StirileAlfaOmega!

Alte știri și reportaje prezentate din perspectivă creștină te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/stiri

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.