Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Suveranitatea israeliană în Iudeea și Samaria încă departe | AO NEWS

Israelul își poate declara oficial suveranitatea în unele părți din Iudeea și Samaria, așa cum este delimitat în planul de pace supranumit  ”Acordul secolului”, formulat în Statele Unite ale Americii, dar punerea în practică a unei astfel de acțiuni pare îndepărtată, informează TPS.

Conform planului de pace, Israelul își poate declara suveranitatea asupra unor părți din Iudeea și Samaria la începutul acestei luni. Rapoartele indică faptul că nu există un acord final cu privire la întocmirea hărților, atât între Israel și Statele Unite ale Americii, cât și între primul ministru Benjamin Netanyahu și partidul Albastru și Alb, partenerul său de coaliție.

Ministrul apărării, Benny Gantz, și ministrul de externe Gaby Ashkenazi, ambii de la partidul Albastru și Alb, par că ezită să înainteze anexarea, iar Gantz a declarat la începutul acestei săptămâni că orice nu are legătură cu lupta împotriva pandemiei de Coronavirus va trebui să aștepte.

Așadar, conform ultimelor informații, nu se întrevede o implementare completă a planului de pace. Mai degrabă, se pare că Netanyahu va fi mulțumit cu o declarație simbolică de suveranitate asupra unor zone restrânse.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.