Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Israelul lansează cu succes Ofek 16 - satelitul de recunoaștere | AO NEWS

În această săptămână Israelul a lansat cu succes satelitul de recunoaștere Ofek 16, a declarat reprezentantul Ministerului Apărării din Israel împreună cu Israel Aerospace Industries, principalul producător aerospațial și aeronautic din Israel. Această lansare este un semnificativ pas înainte pentru capacitățile de spionaj ale Israelului.

Lansarea a fost efectuată de pe o stație de lansare situată în centrul Israelului, folosind un lansator „Shavit”, dezvoltat pe plan intern.

Ofek 16 este un satelit de recunoaștere electro-optic cu „capacități avansate”, fabricat și echipat cu tehnologie de ultimă generație de către firme israeliene, a declarat TPS.

Odată ce satelitul va fi considerat pe deplin funcțional, Ministerul Apărării va preda satelitul domeniului informațiilor armatei israeliene.

Ministrul Apărării, Benny Gantz, a declarat că : „Superioritatea tehnologică și capacitățile de inteligență sunt esențiale pentru securitatea Statului Israel.”

Israelul este una dintre puținele țări din lume - 13 la număr, ce dețin posibilități de lansare a sateliților.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.