Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Persecuție în India - mai mulți creștini omorâți în ultimile zile | AO NEWS

Todd Nettleton de la Vocea Martirilor, într-un interviu pentru CBN, a făcut publică realitatea dureroasă din India ultimelor două săptămâni: cel puțin 5 creștini curajoși au plătit cu viața credința lor în Domnul Isus.

Unul dintre ei, Kande Mudu, a devenit creștin în 2018. Fanaticii hinduși din satul său din statul Jharkhand l-au presat să renunțe la credința sa. Când a refuzat să participe la festivalurile religioase hinduse, l-au amenințat cu moartea. În noaptea de 7 iunie, o gloată înarmată a ajuns la ușa lor. În timp ce gloata îl lua pe sus pe Kande, el i-a spus soției sale: „S-ar putea să fiu ucis în seara asta, dar nu voi ataca niciodată acești oameni. Nu renunța niciodată la credința ta, chiar dacă sunt ucis. ” A doua zi dimineața, trupul lui Kande a fost găsit lângă drum.

Todd Nettleton continuă în interviul său pentru CBN: „ Este îngrijorător faptul că persecuția este în creștere peste tot în India. Când vedem oameni uciși pentru credința lor într-un timp scurt în 4 state diferite din India, acest lucru reflectă atmosfera și atitudinea față de creștini peste tot în India. Sunt sub o mare presiune acolo, iar guvernul național de acolo este condus de naționaliști hinduși, oameni care cred că pământul Indiei este un pământ hindus și că toți locuitorii Indiei ar trebui să fie hinduși.”

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.