Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Un pastor a fost avertizat de poliție să nu jignească persoanele LGBT | AO NEWS

Un pastor din Cornwall a fost avertizat de poliție să nu jignească persoanele LGBT, după ce a salutat anularea unui marș pentru drepturile homosexualilor. Când Cornwall Pride a anunțat că evenimentul său anual nu va continua, pastorul Josh Williamson a postat pe Facebook că acesta este o veste minunată.

Comentariul făcut, împreună cu alte argumente împotriva includerii LGBT în biserici i-a enervat pe unii activiști. Pastorul și soția sa au fost amenințați online, iar unele persoane au cerut chiar arderea bisericii.

El a informat poliția, dar i s-a spus că amenințările probabil nu sunt serioase, și că ar trebui să se asigure că nu a încălcat legea prin ofensarea persoanelor LGBT.

Williamson a spus: „Ar fi lipsit de iubire să rămânem tăcuți în legătură cu ceea ce spune Cuvântul lui Dumnezeu despre păcatul uman, inclusiv cu toate formele de păcat sexual. Prin urmare, trebuie să proclamăm adevărul că homosexualitatea este un păcat, dar că Dumnezeu iubește pe păcătoși și Isus ne poate ierta toate păcatele ”.

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.