Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
galerie home devotional

Nava spital Global Mercy va dubla capacitatea de slujire | AO NEWS

Fundația creștină de caritate Mercy Ships a anunțat punerea în funcțiune a navei spital Global Mercy, cea mai mare navă spital de caritate din lume, capabilă să dubleze capacitatea chirurgicală și de recuperare a organizației caritabile.

Nava de 174 de metri și 37.000 de tone va avea șase săli de operație și va găzdui peste 600 de voluntari din întreaga lume, reprezentând numeroase profesii, inclusiv chirurgi, echipaj maritim, bucătari, profesori, pastori, consilieri, electricieni și personal secundar. Nava are, de asemenea, o sală de conferințe cu 682 de locuri, o academie studențească, o sală de gimnastică, o cafenea, un magazin și o bibliotecă.

Planul de acțiune al navei Global Mercy are în vedere populația subsahariană de aproape 1 milion de persoane, iar pentru început va activa pe coasta Liberiei. Nava urmează să petreacă 10 luni la rând ancorată în diferite porturi din zona respectivă. Perioada estimată de funcționare a navei spital este de 50 ani, perioadă în care se anticipează că vor beneficia de intervenții chirurgicale gratuite de pe navă mai bine de 150.000 de bolnavi.

În viziunea directorului de proiect Don Stephens această uriașă organizare de resurse este mai mult dacât un simplu gest de umanitate, este dragostea lui Cristos împărtășită în cel mai practic mod.

Sursă: GNA

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.