Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta

„Haosul este numele jocului”: Autoritatea Palestiniană se pregătește pentru declarația de independență | AO NEWS

"Există un sprijin foarte mare în rândul conducerii palestiniene pentru ideea de declarare a unui stat palestinian independent, ca răspuns la anexarea teritoriilor și la aplicarea suveranității israeliene în Valea Iordanului", a declarat pentru TPS un oficial al Autorității Palestiniene de la Ramallah.

Citeste mai departe

Miracolul aliyah va fi în ascensiune în anii viitori | Jerusalem Dateline 333

Ministrul israelian pentru aliyah și imigrare spune că în următoarele 18 luni, până la 90 000 de noi imigranți vor veni în Israel. Tom Hess, fondatorul JHOP, tocmai a publicat a zecea ediție a cărții: Let My People Go”. Hess e de părere că, din cauza mai multor factori, mulți din acei noi imigranți vor veni din America de Nord.

Citeste mai departe

Generali IDF către Trump: mergeți mai departe cu declarația de suveranitate în Iudeea și Samaria | AO NEWS

Un grup de foști generali ai IDF armata israeliană și înalți oficiali de securitate i-au solicitat președintelui Donald Trump să urmeze planul său de pace numit și Acordul Secolului și să permită Israelului să declare suveranitatea în Iudeea și Samaria în următoarele săptămâni.

Citeste mai departe

Ministrul israelian al Științei și Tehnologiei invită Emiratele Arabe Unite să lupte împreună împotriva COVID-19 | AO NEWS

Israelul este dispus să împărtășească „cercetările și constatările sale ample privind diverse aspecte ale provocării coronavirusului” cu Emiratele Arabe Unite. Ministrul Științei și Tehnologiei, Izhar Shay, a declarat că a invitat țara arabă să se alăture cercetătorilor israelieni pentru combaterea pandemiei.

Citeste mai departe

Lupta Israelului de a anexa comunitățile din ținutul biblic continuă Jerusalem Dateline 332

AIPAC, grupul principal pro-Israel din SUA, potrivit mass-media israeliană, spune legislatorilor în privat că sunt liberi să critice Israelul privind planul de anexare a unei părți din Cisiordania, sau Iudeea și Samaria. Dar ei nu sunt singurii care se opun planului prin care se va aplica legea israeliană pentru sute de mii de israelieni.

Citeste mai departe

Un plan economic ar putea să-i unească pe israelieni și palestinieni Jerusalem Dateline 332

Deși lupta pentru anexare continuă, unii se întreabă dacă planul ar avea avantaje economice pentru palestinieni. Am discutat cu Avi Zimmerman, președintele Camerei de Comerț din Iudeea și Samaria. De ani de zile, grupul a clădit în tăcere legături economice și personale între israelieni și palestinieni și a obținut rezultate promițătoare.

Citeste mai departe

Un presupus spion condamnat la moarte în Iran | Știre Mapamond Creștin

Republica Islamică Iran a declarat că va executa un om despre care se spune că ar fi dat informații vitale Statelor Unite și Israelului cu privire la generalul Quassem Soleimani, care a fost ucis la începutul acestui an într-un atac aerian. Un purtător de cuvânt din cadrul justiției a dat puține informații despre bărbatul iranian.

Citeste mai departe

S-a descoperit un cimitir filistean | Știre Mapamond Creștin

Mulți îi cunosc pe filistenii antici din Biblie. Cel mai cunoscut este Goliat, care a fost doborât cu praștia de David, înainte ca el să devină regele Israelului. Arheologii israelieni au deschis o fereastră spre acest popor antic când au descoperit cimitirul filistean în Așkelon. Excavatoarele au adus la suprafață rămășițele a mai bine de 200 de oameni care datează din secolele IX și X Î.Hr.

Citeste mai departe

Ministrul de externe al PA-ului, acuză Israelul că va „distruge Al-Aqsa și va construi templul” după anexare | AO NEWS

Ministrul de externe al Autorității Palestiniene, Riyad Al-Malki, a părut recent că instigă la un război religios între lumea musulmană și Israel, când a susținut că Israel intenționează „să distrugă Moscheea Al-Aqsa și să reconstruiască Templul” după ce își va declara suveranitatea sa asupra unor zone din Iudeea și Samaria.

Citeste mai departe

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.