Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
100-steaua
100-istoric
100-teologia
100-pace
100-stiri
100-roaga-te
100-conferinta
galerie home devotional

Autoritatea Palestiniană arestează din nou un jurnalist pentru o postare pe Facebook | AO NEWS

Jurnalistul Sami al-Sai a postat pe Facebook la începutul luni trecute un videoclip despre vânzarea de pepeni verzi în orașul Tulkarm al Autorității Palestiniene.

Videoclipul nu avea conținut politic, ci doar mesaje critice postate de rezidenții palestinieni împotriva corupției și scandalurilor din oraș.

În mai puțin de o oră, forțele de securitate ale Autorității Palestiniene l-au arestat pe Al-Sai în apropierea locului în care înregistrase videoclipul.

După mai bine de două săptămâni, Al-Sai rămâne în detenție. Avocatul său, Ahmad Barham, de la Avocați pentru Justiție, a declarat pentru Human Rights Watch că procurorii, în ședința judecătorească din 11 iunie pentru a autoriza reținerea preventivă a lui Al-Sai, au întrebat doar despre implicarea clientului său în postarea de pe pagina de Facebook.

Jurnalistul se află în continuare arestat de către autoritățile palestiniene, nerespectândui-se drepturile și libertățile.

Sursă: TPS

Alfa Omega TVSusține producția de știri creștine

Prin platforma pe care o avem prin Alfa Omega TV, vă prezentăm evenimente și știri internaționale sau din România din perspectivă creștină, ajutându-vă să înțelegeți mai bine vremurile în care trăim. Însă toate acestea costă. Dacă doriți să vedeți mai multe articole de acest fel, ajutați-ne financiar să continuăm.

sidebar pulsspiritual
sidebar MC
sidebar stiriro
sidebar stiridinisrael
sidebar aotv cinesuntem
sidebar facebook
sidebar revista
sidebar manaprofetica
sidebar crestinul societatea
sidebar creationism
sidebar proviata
sidebar intelegerea vremurilor
sidebar tvlive
sidebar programtv
sidebar receptie
sidebar mediacenter

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.